COORDINADORA DE L'ALCALATÉN

COORDINADORA DE L'ALCALATÉN
MOSTRA CULTURAL LA FOIA DE L'ALCALATÉN 2018

VISUALITZACIÓ DEL CONTINGUT ANTIC DEL BLOG

TENIU QUE PUNXAR SOBRE "MISSATGES MES ANTICS" QUE TROBAREU EN LA PART DE BAIX A LA DRETA

dilluns, 13 de maig del 2013

CONCURS DE FOTOGRAFIA


Bases del concurs de fotos de la XV Mostra Cultural de l’Alcalatén.

La Coordinadora d’Associacions Culturals de l’Alcalatén organitza el VIII Concurs de Fotografia amb motiu de la XV edició de la Mostra Cultural de l’Alcalatén, que se celebrarà a Figueroles, amb les següents bases:

1. El tema de les fotografies ha d’estar relacionat amb la XV Mostra Cultural de l’Alcalatén.
2. Cada autor pot presentar un màxim de tres fotografies, en blanc i negre o a color, amb tècnica lliure.
3. La mida mínima de les fotografies haurà de ser de 20 x 25 cm i el màxim de 35 x 45 cm. Les obres s’han de presentar muntades sobre cartolina rígida o passe-partout de 40 cm d’amplària per 50 cm d’alçària. Darrere de cada obra, figurarà un lema i anirà acompanyada d’un sobre tancat amb el mateix lema, a l’interior del qual s’indicaran les dades de l’autor: nom i cognoms, adreça postal i telèfon; així com un CD o DVD amb una còpia digital de l’obra en format TIFF i ressolució mínima de 300ppp.
4. Les obres es podran presentar a la Papereria Salvador, camí de Sant Vicent, núm. 1, baix, 12110, de l’Alcora (Castelló), de 9 a 13 h. El termini d’admissió finalitzarà el 14 de juliol de 2012.
5. Les fotografies presentades a concurs s’exposaran en Figueroles durant la Setmana Cultural, del dia 27 de juliol al 4 d’agost de 2013.
6. El Jurat estarà format per gent triada per l’A.C. l’Arc de Figueroles. La seua decisió serà inapel·lable.
7. El Jurat atorgarà dos premis. El primer dotat amb 100€ i el segon dotat amb 50€.
8. La resolució del jurat es farà pública abans del 27 de juliol en la web de la Coordinadora de l’Alcalatén i la de l’Associació Cultural l’Arc de Figueroles (larcdefigueroles.es). Els premis s’entregaran en la Setmana Cultural de Figueroles.
9. Les fotografies es tornaran, en acabar la Setmana Cultural de Figueroles, a la Papereria Salvador de l’Alcora (tel. 964361969), de 10 a 13 h.
10. Les fotografies premiades, i còpies digitals de totes les fotos, quedaran en poder de l’organització, la qual es reserva el dret de publicar-les esmentant l’autoria.
11. L’organització no es fa responsable de possibles deterioraments causats per defectes d’embalatge i/o de transport.
12. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes i cadascuna de les bases anteriors.